Transmission 25.11.2017

Transmission 25.11.2017
Cena od EUR 59,00 €
  • Trvanie: 18 Hodín (cca.)
  • Poloha: Praha
  • Kód produktu: ticket-transmission-2017

Nechajte sa uniesť za hranice všedných dní a vychutnejte si ďaľšie výnimočné okamžiky. S potešením Vám oznamujeme, že termín pre tohtoročnú Transmission je 25. november 2017. Obmedzený počet najlacnejších vstupeniek je už od začiatku apríla vypredaný.

Vstupenky a pártybus si na Slovensku kúpite na www.partybus.sk

Po vyprodanej minuloročnej edícii, ktorá priviedla do Prahy návštevníkov z viac ako 60 krajín sveta, po úspešnom úvode v Ázii v marci 2017, ktorá priviedla návštevníkom z viac ako 50 krajín do Thajska, vznikne ďalší zážitok s úplne novou dychberúcou show pre Transmission v Prahe.

Znovu bude krásná O2 arena v Praze, jedno z nejmodernejších multifunkčnych miest v Evrope, premenená na obrovský taneční chrám pro štýlovú celonočnú oslavu. Transmission sa rozvíjala a vyvinula až do jednej z nejextravagantnejších trancových akcií na Zemi a vybudovala si reputáciu svojou výnimočnou a fantastickou produkciou zloženou zo svetelných a laserových show.

Dláždí si svou cestu do budúcnosti s hlboko zakorenenou vášnou a elánom, Transmission naďalej pokračuje v oslňovaní zmyslov a ohromovaní obrovských davov.
Téma a line-up tejto edície bude oznámená nejskôr. Istotou však je, že každá edícia je celkom nové dobrodružstvo. Nesnívajte iba, ale vstúpte do noci plnej kúziel.

Opäť vyrážame pártybusom, ktorý si môžete kúpiť vrátane vždy o niečo lacnejšej vstupenky :) www.partybus.sk

TRANSMISSION PRAHA

25.11.2017

O2 ARENA PRAHA

www.o2arena.cz

Veková hranica: 18 let