10-dňový zájazd na Ultra Europe + pláž Zrće, Chorvátsko

Cena od EUR 563,00 €
  • Trvanie: 8 Dní (cca.)
  • Poloha: Novalja
  • Kód produktu: ultra-zrce-2017
▼ Ubytovanie v apartmánoch:

4 noci v kompletne zariadených apartmánoch v Splite v súkromných apartmánových domoch (žiadny hotel ani hostel) v pešej dostupnosti k štadiónu Poljud. Apartmány sú vybavené vlastnou kuchynkou, kúpelňou, WC, väčšinou s balkónom alebo terasou, v prípade záujmu aj s klimatizáciou. Kuchynka je vybavená plynovým alebo elektrickým sporákom, chladničkou, základným kuchynským riadom a príborom pre príslušný počet osôb. Ubytovanie ponúkame v dvoj-, troj-, štvor-, päť- alebo šesťlôžkových apartmánoch. Podrobný popis jednotlivých typov apartmánov si prečítaj ďalej v texte na tejto stránke.


▼ Ubytovanie v internáte:

4 noci v internáte, kde je najväčším benefitom to, že je to iba chvíľku pešo od štadióna Poljud a kúsok od mora, navyše tu budete spolu ubytovaní aj ostatní partybusáci, takže väčšia partia v jednej budove. Ubytovaní tu budete v 2-3 posteľových izbách s vlastnou kúpelňou s WC a balkónom. Priamo v internáte je aj veľká jedáleň.


▼ Ubytovanie v Ultra Beachville:

Najlepší spôsob ako si naplno užiť festival, je ubytovať sa v Ultra kempe - Ultra Beachville! Všetci naladení na rovnakej vlnovej dĺžke, pláž na pár krokov od stanu, kyvadlovka priamo k štadiónu, bohatý hudobný program priamo v kempe na Ultra Beachville stagi a nielen hudobný program a oveľa viac. Tento kemp bol niekoľkokrát za sebou hodnotený ako jeden z najlepších kempov Chorvátska.


Podrobný popis vybavenia Ultra Beachville kempingu a programu v ňom nájdete TU.


▼ Poloha:

Všetky apartmány a internát sa nachádzajú priamo v meste Split, 800 až do maximálne 2km od štadióna Poljud, kde sa koná Ultra Europe festival. Apartmány sú v centre mesta v pešej dostupnosti k historickým pamiatkam, mestským plážam, riviére a samozrejme štadióna Poljud. Ste priamo v centre diania festivalu, ktorým to žije nielen na štadióne ale celé centrum od nábrežia až po štadión. V centre nájdete kopec reštaurácií, kaviarní, vinární, barov, obchodov so suvenírmi ale aj rôznych štýlových butikov, či veľkých značkových obchodov.


Beachville je umiestnený v prekrásnom kempingu Galeb pri mestečku Omiš 20km južne od Split. K štadiónu premáva nonstop kyvadlová autobusová doprava - shuttle bus, ktorý si tiež môžete zakúpiť na tomto webe.


▼ Doprava:

Spiatočná doprava partybusom (luxusným diaľkovým autobusom) z Bratislavy priamo do Splitu, na parkovisko pre autobusy v centre mesta kde vás bude už čakať náš delegát aby vám dal postupne informácie a poukazy k ubytovaniu (rozvoz autom ani autobusom v úzkych uličkách až k apartmánom nie je možný z dôvodu pešej zóny vo väčšej časti centra Splitu, kde budete ubytovaní). Apartmány sú v pešej vzdialenosti max. do 800 m (ca. 10 min. peši) od parkoviska. Veľmi sa nám to osvedčilo v roku 2015 a všetci boli do 30 minút od príchodu do Splitu ubytovaní. Na palube autobusu (partybusu) cestujete výhradne s ďalšími partypeople, takže si už počas cesty môžete urobiť pohodlný warmup, k dispozícii je (s výnimkou nočného kľudu počas jazdy v noci) CD/DVD prehrávač s 1-2 LCD/TV obrazovkami, WC, kávovar, samozrejmosťou sú klimatizácia, prestávky na trase a stevard/stevardka na palube, ktorý je zodpovedný za vaše pohodlie počas cesty tam aj naspäť.


▼ Strava:

Bez stravy, s možnosťou varenia vo vybavenej vlastnej kuchynke na apartmáne alebo v niektorej z mnohých reštaurácií resp. stánkov s rýchlym občerstvením v bezprostrednej blízkosti apartmánov v meste Split.


▼ Kaucia za apartmán:

Kauciu 30 € na osobu sa platí stevardovi cestou do Splitu a v plnej výške vám ju vrátime na konci pobytu, ak v apartmáne či na internáte nespôsobíte žiadnu škodu alebo stratu.


▼ Domový poriadok a základné pravidlá počas pobytu:

Rovnako ako všade inde vo svete, aj v Chorvátsku platia určité pravidlá slušného a ohľaduplného správania sa počas pobytu v súkromných apartmánoch. Dodržiavanie takzvaného domového poriadku je súčasťou 'dokonalej párty dovolenky' a bezstarostného pobytu v Novalji. To platí bez rozdielu v celom meste Novalja ako aj v ostatných okolitých mestách.


▼ Ak si už tvoji kamaráti objednali zájazd a ty sa chceš k nim pridať do apartmánu resp. domu:

Ak chceš bývať s kamarátmi, ktorí sú už prihlásení, napíš nám to pri objednávaní do poznámky alebo emailom na info@partybus.sk

▼ Kapacita zájazdu:

Maximálny počet účastníkov zájazdu: 50 miest na internáte, 35 v apartmánoch a relatívne neobledzene v kempingu.-


▼ Platba v českých korunách (objednávky z ČR):

Pri platbe v českých korunách na náš český účet použite kurz 28 Kč = 1
€. V prípade, že chcete platiť na náš český účet vkladom hotovosti v
eurách, použite prosím sumu v EUR a požiadajte v banke o vklad na náš
účet vedený v mene EUR, nie na účet vedený v CZK.


▼ Kontakt:

Ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete viac informácii či poradiť s objednávkou, zavolajte nám alebo napíšte,
sme k dispozícii na telefóne (Po - Ne, 10:00 - 20:00) alebo nám
kedykoľvek pošlite vaše otázky emailom, na Skype alebo v správe na
Facebooku:


Tel. (na Slovensku): +421 903 244802 alebo +421 905 631098
Tel. (v Chorvátsku): +385 97 7339070 (od 1.7. do 28.8.2017)
Skype: space4uslovakia
Email: info@partybus.sk
Facebook:
www.facebook.com/partybus.sk
www.facebook.com/papaya.partybus.sk


▼ Všeobecné podmienky a ďaľšie dôležité informácie: